Tarpian Suunta

Kuvasuunnistus 2017

Kuvasuunnistuksen kartta tulostettavaksi.

Vielä ehdit mukaan hiihtosuunnistuksen VOL -leirille Vuokattiin

Hiihtosuunnistuksen VOL -leiri on avoin leiri kaikille vuonna 2002-2003 syntyneille hiihtosuunnistuksesta kiinnostuneille nuorille. Ilmoittautumiset leirille pe 15.12. mennessä.

Huippuseuraprojektin toinen työpaja käsitteli valmentajuus-teemaa

Suunnistuksen huippuseuraprojektin toinen työpaja pidettiin Rastikaronkkaviikonloppuun yhdistettynä lauantaina 18. marraskuuta Helsingin Ruoholahdessa. Teemana oli valmentajuus seurassa ja mukana viisituntisessa kokoontumisessa aihetta käsittelemässä oli jälleen kustakin kuudesta pilottiseurasta  kolme edustajaa. Pilottiseurat…

Pohjois-Pohjanmaan lasten ja nuorten seuratoiminnan seminaari

Osana OKM:n tukemaa Pohjois-Pohjanmaan suunnistusseurojen hanketta järjestetään Pikku-Syötteellä lasten ja nuorten seuratoiminnan seminaari 13.-14.1.2018.

Hae seuratoiminnan kehittämistukea 15.12. mennessä

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuen (seuratuki) haku vuodelle 2018 on parhaillaan käynnissä. Hakuaika päättyy 15.12.2017 klo 16.15.

TarpSu foorumi