Tarpian Suunta

SSL uutisia

Suunnistajan palvelu kehitetään seurojen kuntorasteille

Suunnistajan palvelu tulee ensi vuonna kokoamaan näkyvästi suunnistuksen kuntorastitarjonnan yhteen paikkaan - helposti selattavaan kartta- ja kalenteripohjaiseen palveluun, joka toimii sujuvasti myös mobiililaitteessa.

Nuori Suunta -uutiskirje

Kesän Nuori Suunta -uutiskirjeessä suunnataan katseita jo syksyyn. Nyt on ajankohtaista miettiä syksyn ja tulevan talven ohjaaja- ja valmentajakoulutuksia sekä valmistautua loppukesän nuorten kilpailutapahtumiin. Uutiskirjeessä tietoa lasten ja nuorten uusista…

Pyöräsuunnistuksen WRE-osakilpailulle haetaan järjestäjää v. 2018

Pyöräsuunnistuksen WRE-osakilpailun järjestäjä vuodelle 2018 on haussa.

Suunta Huipulle -kurssi alkaa marraskuussa

Suunta Huipulle -kurssi (tason 2 valmentajakoulutus) käynnistyy Kisakalliossa marraskuussa. Kurssin lähijaksot ovat marras-, tammi- ja maaliskuussa. Kurssin yhteydessä järjestetään nuorten avoin Suunta Huipulle -leiri. Ilmoittautumiset 30. syyskuuta mennessä.

Seurakirje

Juhlitaan luontoa kesällä ja suunnitellaan syksyä. Lue syksyn tapahtumista seurakirjeestä.

TarpSu foorumi