Tarpian Suunta

SSL uutisia

Seuraa pyöräsuunnistuksen MM- ja NMM-kilpailuja

Pyöräsuunnistuksen MM- ja nuorten MM-kilpailut käydään 20.-26.8.2017 Vilnassa, Liettuassa.

Antonia Haga valmiina MM-pyöräsuunnistuksiin

Pyöräsuunnistaja Antonia Haga, kuten muu Suomen joukkuekin, on valmiina maanantaina Liettuan Vilnassa alkaviin Pyöräsuunnistuksen MM-kilpailuihin.

Tampereen Pyrintö Nuorten Jukolan voittoon

Tampereen Pyrintö suunnisti toisen kerran peräkkäin Nuorten Jukolan voittoon. Porvoossa järjestetyn viestin toiselle sijalle suunnisti Espoon Suunta ja kolmanneksi venäläinen Nord West. Voittajajoukkueessa juoksi järjestyksessä Akseli Konttila, Leo Matinheikki, Silja…

Seuraa Nuorten Jukolaa livenä web-tv:stä

Järjestävä seura OK Trian toteuttaa mahdollisuuden seurata kilpailua live-lähetyksenä. Web-lähetys sisältää kuvaa maastosta ja maalialueelta sekä gps-seurantaa. Live lähetyksen linkki löytyy tapahtuman nettisivuilta.

Asikainen mukaan mc-joukkueeseen

Aaro Asikainen nousee mukaan Suomen joukkueeseen suunnistuksen maailmancupiin Latviaan.

TarpSu foorumi