Ilmoittautuminen Lahti-Hollola Jukolaan on avattu

1.5.2018

Ilmoittautuminen Tarpian Suunnan joukkueisiin Lahti-Hollola Jukolaan on avattu. Hälvälänkankaan suppamaastossa on tarjolla kesäinen elämys vailla vertaa.

Osallistuminen ei edellytä Suomen Suunnistusliiton lisenssiä, joten kuntosuunnistajatkin ovat tervetulleita osallistumaan.

Tarpian Suunta edellyttää seuran joukkueissa kilpailevilta seuran jäsenmaksun suorittamista. Viesteihin saavat osallistua vuonna 2003 tai aiemmin syntyneet. Oman vakuutusturvan kattavuus kannattaa varmistaa etukäteen.

Seura on tällä hetkellä ilmoittanut molempiin viesteihin kaksi joukkuetta. Lisäjoukkueita voidaan tarvittaessa ilmoittaa kevään aikana mikäli halukkaita löytyy riittävästi. Seura on myös varannut majoitusteltta-alueen läheltä kilpailukeskusta, sekä tuulisuojatelttapaikan kilpailukeskuksesta.

Koska tapahtuma tänä vuonna järjestetään Hollolassa, ei yhteiskuljetusta olla näillä näkymin järjestämässä.

Tarkoituksena on toukokuun aikana järjestää joukkueisiin ilmoittautuneille yhteinen harjoitustilaisuus Hollolassa Jukolan virallisissa harjoitusmaastoissa. Toukokuun viikonloput ovat täynnä kilpailuja joten voi olla, että harjoitus pidetään arki-iltana. Toukokuussa valoa riittää jo pitkään, joten valoisan aikanakin ehtii tehdä hyvän valmistavan harjoituksen. Halukkaat voivat lähteä metsään vielä lampun kanssa illan hämärtyessä.

Jukola-ilmoittautuminen 2018

- Kilpailuvastaava -