Tarpialaiset nuoret AOL:ssä heinä-elokuun taitteessa

1.8.2018

Leiriläiset majoittautuivat Reima Country Centerissä Jämin lentokentän reunalla [Kuva: AL]
Leiriläiset majoittautuivat Reima Country Centerissä Jämin lentokentän reunalla [Kuva: AL]

Satakunnan ja Hämeen nuorten suunnistajien (13-14-vuotiaat tytöt ja pojat) alueoravapolkuleiri (AOL) järjestettiin Jämillä 30.7-1.8.2018.

Hämeelle oli tarjolla leirille 30 paikkaa ja Satakunnalle 20, yhteensä siis 50 paikkaa. Leirin järjestelyistä vastasi Kankaanpään Suunnistajat.

Hämeen leiripaikat jaettiin Häme Cup -pisteiden perusteella ja lisäksi vielä siten, että pääpaino oli 14-vuotiaissa. TarpSusta mukana oli Kalle Taura (H14, Häme cupissa 1.) ja Emma-Riikka Laamanen (D13, cupissa 5.).

Leirillä oli tarjolla monenlaisia suunnistusharjoituksia, mutta myös tutustumista muihin alueen samanikäisiin suunnistajiin ja vierailu Jämin seikkailupuistoon. Ja kun kerran helteistä on saatu nauttia(?) tänä kesänä runsain mitoin, niin myös leirin aikana oltiin lähes koko ajan hellelukemissa. Onneksi tiistain ukkosrintama edes hieman raikasti ilmaa, joten illan viimeinen harjoitus (=iltarastit) päästiin viemään läpi hieman viileämmssä säässä.

Leiriohjelma ja leirin kuvasatoa löytyy Kankaanpään Suunnistajien nettisivuilta osoitteesta http://www.kansu.fi/kilpailut/kilpailut2018/alueleiri2018

-AL-