Jukola

Tarpian Suunta on mukana Jukolassa joka vuosi usean joukkueen voimin. Oletko sinä yksi viestinviejistä ensi kerralla? Kaikki Tarpian Suunnan jäsenet ovat tervetulleita mukaan joukkueisiin.

Seuraavat Jukolat:

Jokainen Jukolaan osallistunut on joskus ollut ensikertalainen Jukolassa. Osallistumista ei kannata liikaa empiä vaan rohkeasti mukaan. Alla kokemuksia ensikertalaisilta Lahti-Hollola -Jukolan Venlojen viestistä.

Johanna
Jutta

KANGASALA JUKOLA 15.-16.6.2019

Kangasala Jukola järjestetään 15.-16.6.2019. Lähdetään porukalla nauttimaan suunnistusjuhlasta, nyt ei tarvitse matkustaa kovin kauas! :)

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa halukkuutesi osallistua Venlojen viestiin tai Jukolan viestiin Tarpian Suunnan joukkueissa. Lomakkeella kerättäviä tietoja käytetään ainoastaan Jukola-joukkueiden kokoamiseen, sekä yhteydenpitoon joukkueiden sisällä Kangasala Jukolassa. Henkilötietoja käsitellään TarpSun GDPR-tietosuojaselosteen mukaisesti.

Osallistuminen ei edellytä Suomen Suunnistusliiton lisenssiä, joten kuntosuunnistajatkin ovat tervetulleita osallistumaan.

Tarpian Suunta edellyttää seuran joukkueissa kilpailevilta seuran jäsenmaksun suorittamista. Viesteihin saavat osallistua vuonna 2004 tai aiemmin syntyneet. Oman vakuutusturvan kattavuus kannattaa varmistaa etukäteen.

*

Valitse alta yksi tai useampia osuustoiveita. (Naiset voivat halutessaan osallistua Jukolan viestiin, miehet vain Jukolan viestiin.) Erityistoiveita voit välittää joukkueiden kokoajalle kirjoittamalla ne osuusvalintojen alla olevaan kenttään.

Lähetä lomakkeen tiedot painamalla Lähetä-nappia. Lähetä-napin painamisen jälkeen sinut ohjataan varmistussivulle, jossa voit tarkastaa tekemäsi valinnat. Varmistussivulta voit tarvittaessa palata takaisin muokkaamaan valintojasi.

Ilmoittautumisesi rekisteröityy vasta painettuasi Lähetä-painiketta myös varmistussivulla. Onnistuneesti läpi menneestä ilmoittautumisesta saat myös kuittausviestin ilmoittamaasi sähköpostiin. Ellei viestiä kuulu, ole yhteydessä kilpailuvastaavaan.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.