Hämeen Kompassi-cup 4. osakilpailu 2023

Kiitos kaikille osallistujille, huoltajille, seuran talkoolaisille, tulospalvelun Keijolle, kuuluttaja-Jannelle ja tapahtuman tukijoille (OmaSP ja Vesilahden Sale). Ja tietenkin erityiskiitos Vesilahden kunnalle ja koulun henkilökunnalle! Ilman teitä kaikkia emme olisi saaneet luotua näin hienoa suunnistustapahtumaa!

Ja joskus toki tarvitaan hiukan onneakin mukaan järjestelyissä. Maanantaina oli monsuunisateet ja nyt keskiviikkona sataa taas, mutta tiistai-iltana aurinko paistoi ja loi erinomaiset olosuhteet kilpailulle! 😎 

Hyvää suunnistussyksyn jatkoa!

Arto Laamanen
Kilpailunjohtaja

----------------------------------------------------------------------

Tarpian Suunta järjestää Hämeen Kompassi-cupin neljännen osakilpailun Vesilahdessa 29.8.2023. Kilpailukeskus sijaitsee Vesilahden yhtenäiskoululla. Opastus alkaa Vesilahdentien ja Rautialantien risteyksestä.

Paikalla kilpailukeskuksessa on myös OmaSP. Käykääpä osallistumassa paikan päällä heidän arvontaansa! 

Kilpailussa ja avoimissa sarjoissa on mukana noin 130 suunnistajaa. Kilpasarjoihin ei pääse enää uusia mukaan, mutta avoimiin sarjoihin voi ilmoittautua vielä infossa Kisakeskuksessa.

Jos julkaisette esim. Instagramissa kuvia tapahtumasta, muistakaa nämä merkinnät:  #Kompassitapahtumat #Nuorisuunta @Tarpiansuunta  


Kilpailusivuston päivitykset:

Tapahtumaa ovat tukemassa: