Torstairastikalenteri 2020

Torstairastit ovat kuntorastitapahtumia, joissa voit käydä suunnistamassa omien taitojesi ja oman halusi mukaan ihan ilman ajanottoakin nautiskellen.

COVID-19:n aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi Torstairastikausi 2020 alkaa heinäkuussa. Tätä ennen tarjolla oli viikkokiintorasteja eri puolilla TarpSun ja PirHin toiminta-aluetta.

Lähdöt:

Pääsääntöisesti klo 17:00-18:30 (maali sulkeutuu klo 20:00). Mahdolliset poikkeukset mainittu kalenterissa.

Radat:

6 km, 4,5 km, 3 km, sekä RR/TR tai helppo 2 km. Tarkempi ratamestarin info kalenterissa.

Tulokset:

Online-tulokset Rastilippu-palvelussa

Tiedotus:

Akaan Seutu ja Lempäälän-Vesilahden Sanomat, http://menyt.fi/

Tarpian Suunta ry: http://tarpsu.sporttisaitti.com

www.facebook.com/tarpian.suunta

Yhteystiedot:

tarpian.suunta@gmail.com
Olli-Pekka Rantanen olli-pekka.rantanen@lempaala.fi TarpSu
Jouko Karppanen 040 5060858 PirHi

Maksut:

Aikuiset

• Karttamaksu 7 €, paikan päältä tai verkkokaupasta ostettuna (Kaikki Torstairastit eivät ole digitaalisesti myynnissä. Kartat tulevat verkkokauppaan viimeistään edellisen päivän iltana). Huom. TarpSun jäsenet  voivat etukäteen ostaa kartan verkkokaupasta 5 eurolla.
  • Sarjalippu (6 kertaa) 30 €
  • Emit vuokra 3 €, kadonneesta vuokra-Emitistä veloitamme 40€.

Lapset ja nuoret alle 16-vuotiaat

• Kertamaksu 3 €, saattajan kartta (1kpl, sama kartta kuin lapsella RR/TR/2km) 0 €
  • Emit-vuokra 3 €, kadonneesta vuokra-Emitistä veloitamme 40€.
  • TarpSun oravien kausimaksuun kuuluu ilmaiset kartat Torstairasteilla.

Maksutavat

• Käteinen (mielellään tasaraha!)
  • Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit
  • Smartum saldo ennakkomaksuna, kuitti tai tosite älypuhelimen ruudulla
  • Tyky-kuntoseteli
  • Virikeseteli
  • ePassi
  • Edenred Mobiilimaksu
  • MobilePay
Karttamaksu 7€Mobilepay 7€
Sarjalippu 30€Mobilepay 30€
Voit myös maksaa haluamasi summan.  MobilePay numero: 25247Mobilepay €
Näytä kuitti ostoksestasi kartanmyynnissä.

Koronakesän lisäohjeistus

• ÄLÄ tule suunnistamaan, jos itselläsi tai läheisilläsi on edes lieviä koronaan viittaavia oireita!
  • Pidä kartanmyyntipaikalla ja rasteilla riittävä etäisyys  (>2 metriä) muihin suunnistajiin ja toimitsijoihin
  • Pyrimme välttämään rahan käsittelyä, joten karttamaksun maksamiseen suositellaan Rastilippu-palvelua, MobilePay-sovellusta tai esim. Smartum Saldoa. Kartan voi myös hankkia etukäteen verkkokaupasta ja tulostaa itse. Jos edellä mainitut maksutavat eivät ole mahdollisia, varaudu maksamaan tasarahalla.
  • Pyri välttämään leimasimiin ja leimasinkapuloihin koskemista
  • Käsidesit maalissa ennen EMIT-kortin purkua
  • Tuloksia ei tulostella paikanpäällä, Rastilippu-palvelusta näkee tulokset näppärästi!
  • Vältä tarpeetonta oleskelua kartanmyyntialueella.

Kalenteri

1.10.LumijokiSavikoskentie 986

ALKUKAUDEN VIIKKOKIINTORASTIT

Mikä?
Viikkokiintorasteilla ei ole Emit-leimausta eikä virallisia rastilippuja (vain laminoidut rastikoodit). Rastit ovat metsässä aina kaksi viikkoa kerrallaan maanantaista alkaen. Lisäoptiona on perinteisten ratojen lisäksi UsynligO-rata(/ratoja) joillakin kartoilla. UsynligO on ilmainen sovellus, mutta jos koet saavasi UsynligO-radoista iloa ja hyötyä, voit maksaa vapaaehtoisen karttamaksun Tarpian Suunnan tilille (FI71 4252 0010 0840 25). Laita viestikenttään "Kiitos UO + kartan nimi". Antoisia hetkiä suunnistuksen parissa!

Missä (https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/kartta)

VkotPaikkaInfoMuuta
15-17Hakkari, LempääläRTM-infoEnsimmäiset rastit metsässä kolme viikkoa!
16-17Kuusikangas, AkaaRTM-infoSportia Matilla ja Jamati-Osassa on myynnissä vain "kaikki rastit" -karttoja.
18-19Isonkivenmaa, LempääläRTM-infoSportia Matilla ja Jamati-Osassa on myynnissä vain "kaikki rastit" -karttoja.
19-20Nahkialanvuori, AkaaRTM-infoSportia Matilla ja Jamati-Osassa on myynnissä vain "kaikki rastit" -karttoja.
20-22Killo-Kurikka, Pirkkala (PirHi)RTM-infoPaperikarttoja VAIN Pirkkalan Toiviosta, osoitteessa Pärrinkuja 3, Pirkkala (google maps). Maksuvälineenä käyvät liikuntasetelit, käteinen tasaraha tai Torstairastien sarjaliput.
21-22Kolikkoinmäki, AkaaRTM-infoSportia Matilla ja Jamati-Osassa on myynnissä vain "kaikki rastit" -karttoja.
22-23Siisjärvi, LempääläRTM-infoSportia Matilla ja Jamati-Osassa on myynnissä vain "kaikki rastit" -karttoja.
23-25Toivio, PirkkalaRTM-infoPaperikarttoja VAIN Pirkkalasta
24-25Sallinkulma, AkaaRTM-infoSportia Matilla ja Jamati-Osassa on myynnissä vain "kaikki rastit" -karttoja.

Mistä kartta?
Kartan hinta on 5 eur. TarpSun viikkokiintorastikarttoja on myynnissä Sportia Matilla ja Jamati-Osassa. Sportia Matissa maksuvälineenä käy käteisen ohella myös SmartumPay. Näytä kuitti maksusta kassalla!

Karttoja voi ostaa digitaalisesti myös TarpSun verkkokaupasta 5 eurolla

Tarpian Suunnan jäsenmaksun maksaneet voivat ladata kartat ilmaiseksi (koodi toimitettu sähköpostilla 13.4.2020). Karttaverkkokaupassa maksutapana on toistaiseksi vain PayPal. Maksu käy kädenkäänteessä luottokortilla, vaikka ei olisikaan valmiiksi PayPal-tiliä.

MUISTETTAVAA!
Asioidessasi kaupoissa muista pitää koronaturvaväli muihin asiakkaisiin!
Metsässä on ehdottoman tärkeää kunnioittaa karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita!

Sportia Matti
Jamatiosa Oy