Aikuisten Suunnistuskoulu

Kevään 2017 suunnistuskurssi on päättynyt,
seuraava peruskurssi järjestetään keväällä 2018

-----------------------------------------------------------------------

Tarpian Suunta järjestää jälleen keväällä 2017 suunnistuskoulun aikuisille.

Suunnistuskoulun tavoitteena on oppia suunnistustaidot, joilla voi osallistua itsenäisesti iltarasteille ja jatkaa omatoimisesti lajin harjoittelua.

Kurssilla käydään läpi lajin perusasiat, aiempaa suunnistuskokemusta ei tarvitse olla.

Tule kokeilemaan reipasta, monipuolista ja luonnonläheistä lajia, jota voi harrastaa rennosti kuntoilumielessä, luonnosta nauttien - tai jopa kilpailuihin tähdäten.

Suunnistustaidoista on paljon hyötyä kaikille metsässä liikkujille: marja- ja sienimetsällä, retkillä ja vaelluksilla.
Suunnistus on myös hyödyllinen oheislaji muiden lajien urheilijoille, esimerkiksi hiihtäjille ja juoksijoille.

Ajankohdat 2017:

Ti 25.4. klo 17:30-20 Moision koulu

To 27.4. klo 17:30-20 Innilän hiihtomaja, Sotavallantie 123, Lempäälä  https://goo.gl/maps/GXZZwNieF8z

Ti 2.5. klo 17:30-20 Hakkarin liikuntakeskuksen kentällä, Ahertajantie 3, Lempäälä,
kokoontumispaikka Liikuntahallin pääoven edessä

To 4.5. klo 17 alkaen Torstairastien yhteydessä Isonkivenmaalla (Lempäälä), opastus tapahtumapaikalle alkaa:  Sääksjärventie 1

Hinta:

80 eur (ohjattujen harjoitusten lisäksi hintaan kuuluu viiden (5) kerran sarjalippu Torstairasteille.
Maksun voi suorittaa käteisellä, liikuntaseteleillä tai suoraan seuran tilille seuraavilla tiedoilla, ota kuitti maksusta mukaan kurssille:

Vastaanottaja

Tarpian Suunta ry

Tili

Oma Säästöpankki FI71 4252 0010 0840 25

Viesti

ASK17 "Osallistujan nimi"

Eräpäivä

21.4.2017

Muuta:

Tarpian Suunta ry pidättää itsellään oikeuden peruuttaa Aikuisten suunnistuskoulun, jos osallistujia ei ole riittävästi.
Päivitys 19.4.2017: Suunnistuskoulu toteutuu keväällä 2017, mutta vielä mahtuu mukaan! Ilmoittautuminen loppuu 21.4.2017

Lisätietoja aikuisten suunnistuskoulusta:

tarpian.suunta@gmail.com

Osallistujille lähetetään aloitusinfo ennen kurssin alkua.

Linkki uutiseen suunnistuskoulusta
"Suunnistusajattelua harjoitellaan maastoharjoitusten yhteydessä: rastiväleille tehdään suunnitelma, ennakoidaan tulevia maastokohteita ja havainnoidaan etenemistä. Sitten kun nämä kaikki hallitaan, yritetään toistaa sama vauhdissa. Sen oppimisessa meneekin yleensä loppuelämä."