Aikuisten Suunnistuskoulu

Tarpian Suunta järjestää jälleen keväällä 2019 suunnistuskoulun aikuisille.

Suunnistuskoulun tavoitteena on oppia suunnistustaidot, joilla voi osallistua itsenäisesti iltarasteille ja jatkaa omatoimisesti lajin harjoittelua.

Kurssilla käydään läpi lajin perusasiat, aiempaa suunnistuskokemusta ei tarvitse olla.

Tule kokeilemaan reipasta, monipuolista ja luonnonläheistä lajia, jota voi harrastaa rennosti kuntoilumielessä, luonnosta nauttien - tai jopa kilpailuihin tähdäten.

Suunnistustaidoista on paljon hyötyä kaikille metsässä liikkujille: marja- ja sienimetsällä, retkillä ja vaelluksilla. Suunnistus on myös hyödyllinen oheislaji muiden lajien urheilijoille, esimerkiksi hiihtäjille ja juoksijoille.

Kurssin aikataulu:

Ke 24.4. 17:30-20.00  Innilän urheilumaja, Lempäälä  (teoria 1 + maastoharjoitus)

To 2.5.  17:30-20.00 Innilän urheilumaja, Lempäälä (teoria 2  + maastoharjoitus)

Ti 7.5. 17:30- n. 20.00 Hakkari, Lempäälä (maastoharjoitus)

To 9.5. 17:30 -->  Kolikkoinmäki, Akaan Viiala (Torstairastit ohjatusti tai itsenäisesti/ pareittain)

(Tarpian Suunta pidättää oikeudet muutoksiin)

Hinta:

80 eur (ohjattujen harjoitusten lisäksi hintaan kuuluu viiden (5) kerran sarjalippu Torstairasteille.
Maksun voi suorittaa käteisellä, liikuntaseteleillä tai suoraan seuran tilille seuraavilla tiedoilla, ota kuitti maksusta mukaan kurssille:

Vastaanottaja:

Tarpian Suunta ry

Tili:

Oma Säästöpankki FI71 4252 0010 0840 25

Viesti:

ASK "osallistujan nimi"

Eräpäivä:

20.4.2019

Muuta:

Tarpian Suunta ry pidättää itsellään oikeuden peruuttaa Aikuisten suunnistuskoulun, jos osallistujia ei ole riittävästi. Kurssille mahtuu max. 20 hlö.

Ilmoittautuminen loppuu 20.4.2019

Lisätietoja aikuisten suunnistuskoulusta:
tarpian.suunta@gmail.com

Osallistujille lähetetään aloitusinfo ennen kurssin alkua.

"Suunnistusajattelua harjoitellaan maastoharjoitusten yhteydessä: rastiväleille tehdään suunnitelma, ennakoidaan tulevia maastokohteita ja havainnoidaan etenemistä. Sitten kun nämä kaikki hallitaan, yritetään toistaa sama vauhdissa. Sen oppimisessa meneekin yleensä loppuelämä."

Suunnistuskoulaisten ohjausta Hakkarin metsässä keväällä 2017