Aikuisten Suunnistuskoulu

Suunnistuskoulaisten ohjausta Hakkarin metsässä keväällä 2017

Tarpian Suunta järjestää jälleen keväällä 2018 suunnistuskoulun aikuisille.

Suunnistuskoulun tavoitteena on oppia suunnistustaidot, joilla voi osallistua itsenäisesti iltarasteille ja jatkaa omatoimisesti lajin harjoittelua.

Kurssilla käydään läpi lajin perusasiat, aiempaa suunnistuskokemusta ei tarvitse olla.

Tule kokeilemaan reipasta, monipuolista ja luonnonläheistä lajia, jota voi harrastaa rennosti kuntoilumielessä, luonnosta nauttien - tai jopa kilpailuihin tähdäten.

Suunnistustaidoista on paljon hyötyä kaikille metsässä liikkujille: marja- ja sienimetsällä, retkillä ja vaelluksilla.
Suunnistus on myös hyödyllinen oheislaji muiden lajien urheilijoille, esimerkiksi hiihtäjille ja juoksijoille.

Kurssin aikataulu:

ti 24.4. Moision koulu, Vanattarantie 1, Lempäälä, klo 17:30- n 20

to 26.4. Moision koulu klo 17:30- n 20

ti 1.5. Hakkarin liikuntahalli, Lempäälä, kokoontuminen liikunta keskuksen  edessä, (osoite Ahertajantie 3),  klo 17:30- n klo 20

to 3.5. Isonkivenmaa, Lempäälä (opastus alkaa osoitteesta  Sääksjärventie 1), Torstairastit,  alkaen klo 17- n klo 20, maastoon joko itsenäisesti tai ohjaajan seurassa

to 10.5. varapäivä heille joille 1.5. ei sovi, harjoitus järjestetään Sallinkulman Torstairastien yhteydessä (opastus alkaa osoitteesta Suorakatu 2), aloitetaan harjoitus klo 17:30

Hinta:

80 eur (ohjattujen harjoitusten lisäksi hintaan kuuluu viiden (5) kerran sarjalippu Torstairasteille.
Maksun voi suorittaa käteisellä, liikuntaseteleillä tai suoraan seuran tilille seuraavilla tiedoilla, ota kuitti maksusta mukaan kurssille:

Vastaanottaja

Tarpian Suunta ry

Tili

Oma Säästöpankki FI71 4252 0010 0840 25

Viesti

ASK18 "Osallistujan nimi"

Eräpäivä

20.4.2018

Muuta:

Tarpian Suunta ry pidättää itsellään oikeuden peruuttaa Aikuisten suunnistuskoulun, jos osallistujia ei ole riittävästi.
Ilmoittautuminen loppuu 20.4.2018

Lisätietoja aikuisten suunnistuskoulusta:

tarpian.suunta@gmail.com

Osallistujille lähetetään aloitusinfo ennen kurssin alkua.

Linkki uutiseen suunnistuskoulusta
"Suunnistusajattelua harjoitellaan maastoharjoitusten yhteydessä: rastiväleille tehdään suunnitelma, ennakoidaan tulevia maastokohteita ja havainnoidaan etenemistä. Sitten kun nämä kaikki hallitaan, yritetään toistaa sama vauhdissa. Sen oppimisessa meneekin yleensä loppuelämä."