Aikuisten Suunnistuskoulu


---------------------------------------------------------------------------

Suunnistuskoulun tavoitteena on oppia suunnistustaidot, joilla voi osallistua itsenäisesti iltarasteille ja jatkaa omatoimisesti lajin harjoittelua.

Kurssilla käydään läpi lajin perusasiat, aiempaa suunnistuskokemusta ei tarvitse olla.

Tule kokeilemaan reipasta, monipuolista ja luonnonläheistä lajia, jota voi harrastaa rennosti kuntoilumielessä, luonnosta nauttien - tai jopa kilpailuihin tähdäten.

Suunnistustaidoista on paljon hyötyä kaikille metsässä liikkujille: marja- ja sienimetsällä, retkillä ja vaelluksilla. Suunnistus on myös hyödyllinen oheislaji muiden lajien urheilijoille, esimerkiksi hiihtäjille ja juoksijoille.


Kurssin alustava aikataulu:

 7.5.2024  klo 17.30 Teoria 1 + karttakävely

 14.5.2024 klo 17.30 Teoria 2 + D-rata

 21.5.2024 klo 17.30 Viuhkaradat

 xx.5.2024 Torstairastit ohjatusti, kerta 1

 xx.5/6.2024 Torstairastit ohjatusti, kerta 2


(Tarpian Suunta pidättää oikeudet muutoksiin)

Hinta:

80 eur (ohjattujen harjoitusten lisäksi hintaan kuuluu viiden (5) kerran sarjalippu Torstairasteille. Maksamalla kurssimaksun varmistat paikkasi kurssilla.

Muuta:

Tarpian Suunta ry pidättää itsellään oikeuden peruuttaa Aikuisten suunnistuskoulun, jos osallistujia ei ole riittävästi. Kurssille mahtuu max. 18 hlö. Jos minimiosallistujamäärä 8 hlö ei toteudu, Tarpian Suunta pidättää itsellään oikeuden perua kurssi.


Lisätietoja aikuisten suunnistuskoulusta:
tarpian.suunta@gmail.com

Osallistujille lähetetään aloitusinfo ennen kurssin alkua.


"Suunnistusajattelua harjoitellaan maastoharjoitusten yhteydessä: rastiväleille tehdään suunnitelma, ennakoidaan tulevia maastokohteita ja havainnoidaan etenemistä. Sitten kun nämä kaikki hallitaan, yritetään toistaa sama vauhdissa. Sen oppimisessa meneekin yleensä loppuelämä."

Ilmoittautuminen aikuisten suunnistuskouluun tapahtuu Suomisport-palvelun kautta. 

Voit ilmoittautua tästä linkistä Ilmoittautuminen ASK 2024

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Suosittelemme lataamaan Suomisport-sovelluksen sovelluskaupasta. (Google/Apple)


Peruutusehdot:

Osallistumismaksu palautetaan osallistujille ainoastaan, mikäli kurssi perutaan vähäisen osanottajamäärän takia. Osallistumisen peruuttaminen on mahdollista vain yli viikon kestävällä sairauslomatodistuksella.Suunnistuskoulaisten ohjausta Hakkarin metsässä.