31.8. Vesilahti

Aika: Torstai 31.8.2023 klo 17.00 – 18.30 

Karttamyynti: Vesilahden yhtenäiskoulu

Lähtö: Matkaa lähtöön 150 m.

Maali: sulkeutuu klo 20

Maasto 
Radat ovat Vesilahden kirkonkylässä. Alue muodostuu Vesilahden yhtenäiskoulun ja Peiponpellon päiväkodin piha-alueista, läheisistä puistoalueista sekä muiden julkisten rakennusten piha-alueista ja lähiympäristöstä. Alusta on pääosin asfalttia, soraa ja nurmikkoa.  

Kartta määrää mistä saa juosta. Kiellettyjä alueita ei ole merkitty maastoon. Noudattakaa siis karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita ja tarvittavaa varovaisuutta juostessanne alueilla joilla on muuta liikennettä.

  • Lajisääntöjen mukaan karttaan kulkuesteenä tai kiellettynä alueena kuvattua kohdetta ei saa käyttää kulkureittinä eikä tällaista kohdetta saa myöskään ylittää, alittaa, mennä läpi eikä muullakaan tavoin käyttää. Jos olette epävarmoja, kerratkaa merkinnät oheisesta tiedostosta.

Kartta Tulostekartta, 8/2023, mittakaava 1:4 000, käyräväli 2,5 m, kartan koko kaikissa sarjoissa A4.   

Radat: 3 km, 2.5 km ja 2 km. Kaikilla radoilla on Vesilahden kirkonkylän pääväylän Rautialantien ylitys. Ylitys tapahtuu suojatietä käyttäen. Kaikilla radoilla on kokoava rasti välittömästi ennen Rautialantien ylityspaikkaa.

Kaikilla radoilla on tarjolla urbaania sprinttiä, kovavauhtisia reitinvalintavälejä, rytmitystä ja teknisempiä osioita. Tässä on hyvä tilaisuus sprinttirutiinien hiomiseen ennen puolentoista viikon päässä häämöttäviä sprintin SM-kisoja.