Kiintorastikartat

2022 Kiintorastit

Lempäälä: Siisjärven Kiintorastikartta 2022 on myynnissä osoitteessa Tampereentie 24, Sportia Matti. Hinta on 10 €. Kartta on kokoa A3.

Kartan voi hankkia myös sähköisessä muodossa maksamalla MobilePaylla 10 euroa numeroon 25247. Maksun jälkeen laita sähköpostia osoitteeseen tarpian.suunta@gmail.com. Paluupostissa saat 24 h sisällä kartan pdf-tiedostona. Ota huomioon kartan koko tulostuksessa!

Myös vanhalla 2021 Kiintorastikartalla voi vielä suunnistaa, mutta sitä ei enää ylläpidetä aktiivisesti. Rastilapun tilalle on vaihdettu keltainen kreppinauha. 

Pyydämme kaikkia kiintorastien etsijöitä kunnioittamaan karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita (tontit & violetti rasteri), jotta saamme vastaisuudessakin suunnistaa alueella!

Tiedustelut ja ilmoitukset mahdollisesta rastien huollon tarpeesta koskikharri[a]gmail.com tai tarpian.suunta@gmail.com.

Akaa, Sontula-Arometsä:

Kartta on päivitetty viime vuodesta tälle vuodelle muutamien rastien ja hakkuiden osalta. Kartan hinta on 10 euroa ja se on kokoa A3. Kartan voi hankkia sähköisessä muodossa maksamalla MobilePaylla 10 euroa numeroon 25247. Maksun jälkeen laita sähköpostia osoitteeseen tarpian.suunta@gmail.com. Paluupostissa saat 24 h sisällä kartan pdf-tiedostona.

Kartta on ostettavissa myös Jamati-Osasta, Hämeentie 64, Toijala. Aukioloajat nettisivuilla.

Muutokset 2021 =>2022:

  • Rasti 51 ja 19 poistettu
  • Rasti 57 lisätty
  • Mäyräntien eteläpuolella (päässä) menossa hakkuu ja nykyinen tilanne päivitetty karttaan. Hakkuu saattaa laajentua kesän mittaan rasteille 40 ja 55 saakka.
  • 9 tien pohjoispuolen harvennukset ja ajourat päivitetty karttaan
  • lisäksi korjattu karttaan muutama pieni harvennus pellon renassa (9 tien eteläpuolella) ja Junkkarissa. 

Muilta osin viime vuoden kartallakin suunnistus onnistuu, kun huomioi ylläolevat!