Tarpian Suunnan Oravapolkukoulu 2021

Oravapolkutoiminnan perustan muodostavat Torstairastien lasten suunnistusradat sekä oravapolkukalenteriin merkityt ohjatut harjoitukset. Mukaan tarvitset annoksen reipasta mieltä ja säänmukaiset ulkoiluvarusteet, sillä sateen sattuessa suunnistetaan sateessa! Märällä kelillä kumisaappaat ovat lapsille mainiot jalkineet.

Rastireitti (RR-rata): Maastoon merkitty reitti, jonka varrella on rasteja. Maastoon merkitty reitti on merkitty myös karttaan. Harjoituksessa edetään maastossa olevaan viitoitukseen tukien ja siitä poikkeavia, helppoja reitinvalintoja käyttäen.

Tukireitti (TR-rata): Maastoon merkitty reitti, jonka lähettyvillä on rasteja (reitti antaa ”tukea”). Maastoon merkitty reitti on merkitty myös karttaan. Harjoituksessa edetään maastossa oleviin selkeisiin kohteisiin tukeutuen ja viitoitusta apuna käyttäen.

D-rata: Radan runkona on johdatteleva reitti. Rastipisteet ovat joko johdattelevalla reitillä tai aivan sen lähistöllä siten, että rastia voi lähestyä selkeän maastonkohdan kautta. D-radat ovat tavalliseen suunnistukseen siirtyville nuorille sopivia suoria ratoja. Maastoon tai kartalle ei siis ole merkitty reittiä.

Aimo Kuoppala
Nuorisovastaava

ORAVAPOLKUUN ILMOITTAUTUMINEN

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittaa lapsesi Oravapolkukouluun 2021.

Kaikki kentät ovat pakollisia. Ainakin yksi sähköpostiosoite on annettava.

Lisätietokenttään voit lisätä esim. toisen huoltajan nimen ja puhelinnumerot. Kenttään voit myös laittaa erikoistoiveita ohjaajille

Maksuohjeet löytyvät täältä.