Tarpian Suunnan Oravapolkukoulu 2018

Uutisia

Oravien saliharjoitukset

3.11.2018
Tiistaisin klo 18.30 Säijän koulun liikuntasalissa

Saliharjoitukset päättyneet tältä talvelta

4.4.2018
Kevät etenee ja niinpä myös saliharjoitukset ovat tulleet päätökseen tältä talvikaudelta. Kiitokset kaikille saliharjoituksiin osallistuneille. Ensi syksynä jatketaan...

Ei harjoituksia talvilomaviikolla

26.2.2018
Koululaisten lomaviikolla ei ole keskiviikkona 28.2.2018 saliharjoituksia.

Saliharjoitukset jatkuvat 10.1.2018

1.1.2018
Hyvää alkanutta vuotta oraville. Harjoituksen jatkuvat keskiviikkona 10.1.

Ei saliharjoituksia 29.11.2017

28.11.2017
TarpSun sääntömääräisen vuosikokouksen (29.11 klo 18) vuoksi saliharjoitukset peruttu.

Oravien saliharjoitukset Kuokkalan koululla keskiviikkoisin klo 18.45

31.10.2017
Juoksua, pelailua, jumppaa.. myös suunnistusharjoituksia. Tervetuloa oravat, myös vanhemmat saavat osallistua..

Tossunpesijäiset Veikkojen Majalla lauantaina 7.10

2.10.2017
Suunnistusratoja tarjolla klo 13-14. Mehua, kahvia ja pientä purtavaa tarjolla klo 14.15. alkaen kaikille oraville ja oravien vanhemmille. Frisbeegolf-ratoja voi kokeilla myös.. Kylmäkoski, Savikoskentie 986

Oravapolkutoiminnan perustan muodostavat Torstairastien lasten suunnistusradat sekä kalenteriin merkityt ohjatut harjoitukset. Mukaan tarvitset annoksen reipasta mieltä ja säänmukaiset ulkoiluvarusteet, sillä sateen sattuessa suunnistetaan sateessa! Märällä kelillä kumisaappaat ovat lapsille mainiot jalkineet.

Rastireitti (RR-rata): Maastoon merkitty reitti, jonka varrella on rasteja. Maastoon merkitty reitti on merkitty myös karttaan. Harjoituksessa edetään maastossa olevaan viitoitukseen tukien ja siitä poikkeavia, helppoja reitinvalintoja käyttäen.

Tukireitti (TR-rata): Maastoon merkitty reitti, jonka lähettyvillä on rasteja (reitti antaa ”tukea”). Maastoon merkitty reitti on merkitty myös karttaan. Harjoituksessa edetään maastossa oleviin selkeisiin kohteisiin tukeutuen ja viitoitusta apuna käyttäen.

D-rata: Radan runkona on johdatteleva reitti. Rastipisteet ovat joko johdattelevalla reitillä tai aivan sen lähistöllä siten, että rastia voi lähestyä selkeän maastonkohdan kautta. D-radat ovat tavalliseen suunnistukseen siirtyville nuorille sopivia suoria ratoja. Maastoon tai kartalle ei siis ole merkitty reittiä.

Aimo Kuoppala
Nuorisovastaava

Oravapolkukoulun aloituksessa huima määrä uusia oravia!

Taitoa vauhtia kanttia

Vauhtia! Taitoa! Kanttia! on suomalaisen suunnistuksen valmennuslinjaus, joka kuvaa ikäkausittain fyysisen, suunnistustaidon ja psyykkisenkin harjoittelun tavoitetasot, joilla on mahdollista kehittyä maailman huipulle asti.