Kuntosuunnistajan vakuutus

Kuntosuunnistajan kannattaa hankkia edullinen Kuntosuunnistajan vakuutus tapaturmien varalle, sillä vapaa-ajanvakuutukset korvaavat vaihtelevasti kuntosuunnistustapahtumissa sattuneita tapaturmia. 

  • Vakuutus on voimassa Suomen Suunnistusliitto ry:n kuuluvien seurojen järjestämissä kausiohjelman mukaisissa kuntosuunnistustapahtumissa, näiden yhteydessä järjestettävissä Firmaliiga- tai vastaavissa kilpailuissa sekä Jukolan ja Venlojen Viestissä.
  • Vakuutus on voimassa myös Suomen Suunnistusliitto ry:n alaisten seurojen järjestämillä kausiohjelman mukaisilla suunnistuskursseilla.
  • Vakuutus on voimassa osallistuttaessa Suomessa kansallisten suunnistuskilpailujen yhteydessä järjestettäviin kuntosuunnistussarjoihin, ml. Kainuun Rastiviikko ja Fin5-suunnistusviikko.
  • Vakuutusturva kattaa kaikki neljä Suomen Suunnistusliitto ry:n lajia, suunnistus, hiihtosuunnistus, pyöräsuunnistus ja tarkkuussuunnistus.
  • Vakuutus on voimassa myös edellä mainittuihin tapahtumiin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla.
  • Vakuutus on voimassa alle 80-vuotiaalle.
  • Tarkat tiedot vakuutuksesta löytyvät tuoteselosteesta

 

Näin tilaat

Linkki: Kuntosuunnistajan vakuutus

Osta vain yksi Kuntosuunnistajan vakuutus kerrallaan, koska ostettu vakuutus on voimassa vain sille henkilölle, jonka tiedot on merkitty vakuutuksen ostamisen yhteydessä ostajan tietoihin.

Lisää kuntosuunnistustapahtuman koodi 250 kohtaan "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset". Paina koodin syöttämisen jälkeen "Päivitä" ja sitten "Tilaa".

Tämän jälkeen voit syöttää tilaajan tiedot eli sen henkilön nimi- ja osoitetiedot, jolle vakuutus hankitaan. Suosittelemme valitsemaan seuraavaksi vaihtoehdon "Tilaa rekisteröitymättä" ja täyttämään sitten vakuutuksenottajan tiedot.

Vakuutuksen voi maksaa pankkitunnuksilla tai luottokortilla. Vakuutus on maksettava ostoksen tekemisen yhteydessä. Vasta maksettu vakuutus on voimassa. Kun maksu on suoritettu onnistuneesti, palaat verkkopankista takaisin Kuntosuunnistusvakuutuksen sivuille ja voit tulostaa itsellesi vahvistuksen vakuutuksen lunastamisesta. Saat myös antamaasi sähköpostiin maksuvahvistuksen onnistuneesta maksusta, maksuvahvistus toimii todisteena vakuutuksen lunastamisesta.

 

Rekisteriseloste