Fillarirastit ensimmäistä kertaa Toijalassa 10.5.2022

5.4.2022

Tarpian Suunta on kaudella 2022 ensimmäistä kertaa mukana Tampereen seudun Fillarirastien toteutuksessa. Ensimmäinen TarpSun järjestämä PySu-harjoitus on Toijalassa 10.5.2022. 

Karttoja on myynnissä Toijalan Monitoimitalon parkkiksella klo 17.00-17.30.  HUOM Akatemialaiset, Tampereen Pyrintö, TarpSu ja Hiiltomiehet: harjoitus sisältyy akatemian/seuran toimintaan.

Tarjolla on kaksi noin 10 km rataa. Ne voi mennä molemmat tai vain toisen. Molemmilla radoilla on myös mahdollisuus oikaisuille. Harjoitus painottuu kortteliin, mutta alueen polkuja voi myös hyödyntää joillakin rastiväleillä. Pienet polut ovat jäässä! Muistakaa varoa muuta liikennettä ja ottakaa jalankulkijat, koiranulkoiluttajat yms. huomioon.

Pyydämme ilmoittautumaan harjoitukseen viimeistään sunnuntaina 8.5.2022, jotta osaamme varata karttoja sopivan määrän. Ilmoittautumiset ja tarkemmat tiedot O-Skills.fi - Fillarirastit/PySu-akatemia, Toijala. Voit myös ilmoittautua suoraan Tarpian.Suunta@gmail.com. Otsikoksi PySu Toijala.

HUOM. Jos sinulla ei ole omaa karttatelinettä, meiltä saat sellaisen lainaan harjoituksen ajaksi. Telineitä on rajallinen määrä, joten laita karttateline varaukseen samalla kun ilmoittaudut harjoitukseen.

Tervetuloa!