Leimaus-leiri Kuopiossa 2022 - Ilmoittaudu mukaan!

29.11.2021

Seuraava lasten ja nuorten Leimaus-leiri järjestetään 6.-9.6.2022 Rauhalahden maisemissa Kuopiossa. Leirin nettisivut ovat osoitteessa https://www.leimausleiri.fi/.

Aikaisempina vuosina seurat ovat talvella varanneet alustavasti majoituskiintiöitä, ja osallistujat ovat voineet vahvistaa osallistumisen vasta kevättalvella. Nyt kuitenkin kaikki muuttuu eli osallistujat ilmoittautuvat suoraan leirille ilman että oma seura on välikätenä. Tämä mahdollistaa sen, että jokainen voi hallinnoida omia tietojaan.

Ilmoittautuminen avautuu jo 1.12.2021, mutta heti ei tarvitse toki ilmoittautua. Viimeinen  mahdollisuus ilmoittautumiselle on 3.4.2022 kello 23.59 mennessä. Jos ilmoittautumisen tekee kuitenkin ennen 31.12.2021, saa seura jokaisesta ilmoittautuneesta arpalipun majoitusten jakoa varten. Seurojen vastuuhenkilö ilmoittavat toiveen halutusta majoitusvaihtoehdosta 31.12.2021 mennessä. Mikäli johonkin vaihtoehtoon olisi enemmän tulijoita kuin sen kapasiteetti on, valitaan kyseiseen vaihtoehtoon mahtuvat seurat arpomalla.

Myös maksujen suoritus muuttuu eli jo ilmoittautumisen yhteydessä pitää maksaa leirimaksu. Perinteitä vaalien Tarpian Suunta maksaa leiriläisten ja ohjaajien leiri- ja majoittumismaksuista puolet. Tätä varten ilmoittautumisjärjestelmään syötetään alennuskoodi XXXX (<--- kysy osoitteesta tarpian.suunta@gmail.com) kohtaan Voucher. Tällöin tarvitsee maksaa vain puolet maksuista ja seura maksaa leirijärjestäjille loput keväällä. HUOM. ohjaaja/huoltaja voi maksaa omasta leirimaksusta (ei siis majoituksesta) jäävän osuuden osittain tai kokonaan liikuntaedulla (Smartum Saldo -verkkomaksulla, Smartum Pay -sovelluksella, Eazybreak-mobiilimaksulla tai ePassin mobiilimaksulla. Paperiset setelit tai muut sähköiset saldot eivät ole tuettuja.). Ohjeet löytyvät kohdasta https://www.leimausleiri.fi/ilmoittaudu/ehdot-ja-maksutavat/

Mitä siis seuraavaksi:
Mene osoitteeseen https://www.leimausleiri.fi/ilmoittaudu/ ja tee ilmoittautuminen. Jos olet varma osallistumisesta, teethän ilmoittautumisen viimeistään 31.12.2021, jotta saamme arpalippuja majoitusta varten. Jos olet kuitenkin epävarma koululaisten ensimmäisen lomaviikon ohjelmasta, voit odotella 3.4.2022 asti ja ilmoittautua vasta sittenkin.

Huom. nuorimpien oravien osalta on toivottavaa, että hänellä olisi oma huoltaja mukana leirillä tai asia pitää erikseen sopia seuran kanssa.Tarkkaa harjoituksen analysointia vuoden 2021 Leimaus-leirillä Vuokatissa.