Pyöräsuunnistajille hopeaa ja pronssia Keräkankareelta

8.8.2021

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna kisailtiin pyöräsuunnistuksen sm-mitaleista keskimatkalla ja viestissä Lohjalla Keräkankareen maastoissa.

Lauantain keskimatkalta tarpialaisille tuli hopeaa (Olli H55) ja pronssia (Emma-Riikka D17). Myös Pekka oli lähellä plakettisijoitusta ollessaan 6. H55-sarjassa. Valitettavasti vain viidelle jaettiin plaketit ko. sarjassa.

Sunnuntaina vuorossa oli viesti, jossa TarpSulla oli vain yksi joukkue (Olli &Pekka, H100). Tällä kertaa ei löytynyt ihan ideaalit reitit kaikille rastiväleille, joten kokeneen kaksikon sijoitus oli vasta seitsemäs.

Pyöräsuunnistuksen kilpailukausi jatkuu seuraavaksi Tampereella syyskuun puolivälin jälkeen, jolloin Mustavuoressa on Pyöräsuunnistuksen Suomen Cupin viimeiset kaksi kisaa.