Pyöräsuunnistuskausi avattiin Virroilla 18.5.

19.5.2024

Tarpialaisittain vierailu Virroille sujui mainiosti, sillä kahdesta sarjasta tuliaisena oli voitto ja yhdestä kolmossija!

Kylmän kevään jälkeen Virtain tupla -kisassa huoltajat eivät kaivanneet toppatakkia vaan kisan etenemistä pystyi seuraamaan lähes helteisessä säässä. Kesäisistä lämpötilalukemista eivät tainneet kilpailijatkaan pahemmin valittaa.

Aamupäivän sprintti olivat hiukan kauempana kisakeskuksesta, sillä lähtö ja maali sijaitsivat parin kilometrin päässä Puttosharjun kupeella. Tarjolla oli melko tiheää polkuverkostoa ja ilman virheitä tuskin moni tuli pois metsästä. Virheistä huolimatta Emma-Riikka Laamanen (D20) selvitti radan nopeimmin. Olli Savikolle (H60) tuli muutama isompi virhe ja tuloksena sprintistä 3. sija. Myös D17-sarjassa kilpaileva Karoliina Laamanen oli sprintissä 3.

Iltapäivän keskimatkan kisassa hyödynnettiin kisakeskuksen lähimaastoja. Emma-Riikka jatkoi vakuuttavaa menoa ja oli sarjansa ykkönen, mikä tietysti myös varmisti voiton kahden kilpailun yhteistuloksissa. Olli suoritti oman ratansa varmasti ilman suurempia virheitä, mikä nosti hänet voittajaksi yhteistuloksissa. Karoliina oli keskimatkalla toinen, mutta tuloksena oli kuitenkin yhteistuloksissa kolmas sija.