Tampereen Tuplasta tuplahopea ja voitto

2.8.2021

Tampereen Pyrinnön suunnistusjaosto järjesti sunnuntaina 1.8.2021 kaksi pyöräsuunnistuskisaa Kaupissa. Aamupäivällä oli sprintti ja iltapäivällä keskimatka. Ennakkoon sunnuntai näytti sääennusteiden perusteella todella ikävältä, sillä sadetta oli tiedossa koko päiväksi. Repalaisten sadealueiden liikkeitä on kuitenkin hankala tietää tarkasti etukäteen, joten kisan aikaiset sateet jäivät onneksi suhteellisen vähäisiksi ja nekin ajoittuivat keskimatkan loppupuolelle. Sateiden jäljiltä polut olivat toki liukkaat, mikä saattoi hiukan näkyä kilpailuvauhdeissa.

Kilpailussa palkittiin sarjojen nopeimmat kahden kisan yhteisaikojen perusteella. D13-sarjassa Karoliina oli ykkönen ja pääsi kotimatkalle ison leipäkassin kanssa. H55-sarjassa Olli oli niin lähellä voittoa kuin vain voi olla, sillä Seppo Mäkinen nappasi voiton vain yhden sekunnin marginaalilla! Jossiteltavaa varmasti riittää, että missä olisi voinut olla yhden sekunnin nopeampi. Myös D17-sarjassa tuli kakkossija. Sprintin jälkeen Emma-Riikka oli vasta neljäs, mutta paremmin sujunut keskimatka nosti yhteistuloksissa kaksi sijaa.

Pyöräsuunnistuskausi jatkuu tällä viikolla SM-kisojen merkeissä Lohjalla. Lauantaina on keskimatka ja sunnuntaina viesti. (https://www.hiidenkiertajat.fi/kilpailut/pyorasuunnistuksen-sm-keskimatka/)

Lisää kuvia Tampereen Tuplasta TarpSun Facebook-sivustolla.