Tarpialaisia hakemassa KLL-kisamuistoja Haminasta

10.10.2021

Vehkalahden Veikot järjesti Koululiikuntaliiton (KLL) suunnistuskilpailut Haminassa Ruissalossa 8.-9.10.2021. Yleensä nämä kilpailut ovat jo elokuun lopussa, mutta vaikka ajankohta oli nyt normaali myöhäisempi, sää oli kuitenkin suosiollinen suunnistukseen. Lämpötila oli yli +10C ja vettä ei satanut, vaikka lauantaina viestikilpailun aikana ilmassa kosteutta olikin melko paljon.

KLL:n kilpailussa suunnistajat edustavat kuntaa, jossa käyvät koulua. Tarpialaisia suunnistajia oli tällä kertaa mukana Lempäälän ja Vesilahden edustajina.

Parhaasta suorituksesta yksilökilpailussa vastasi lempääläinen Emma, joka oli 4. D14-sarjassa. Ko. sarjassa palkittiin 8 nopeinta, joten tuliaisena Haminasta oli KLL-mitali. Nuoremmissa sarjoissa palkittiin 12 nopeinta, joten myös H9RR-sarjassa Atte sai KLL-mitalin sijoituksen ollessa 12. 

Lauantain viestissä tarpialaisista Atte ja Etsiina olivat Lempäälän E-sarjan joukkueessa (2xH/D10RR + 1xH/D11TR). E-sarjaan osallistui 60 joukkuetta, joten joukkueen sijoitus 23. oikeutti puolivälin paremmalle puolelle. Sekä Atte että Etsiina olivat ensikertalaisia viestikilpailussa, joten molemmat saivat hyvää kokemusta Ruissalon metsästä. Lempäälästä ei tänä vuonna saatu H/D13-sarjaan joukkuetta, joten Karoliina pääsi testaamaan taitojaan H/D15-sarjaan (B-sarja) Pyrinnön tyttöjen kanssa. Lempäälä 2 -joukkueen sijoitus oli 27. Tulokset kokonaisuudessaan, reittihärvelit, kuvalinkit ja paljon muuta löytyy osoitteesta https://www.vehkalahdenveikot.fi/kll2021/.

Ensi vuonna 2022 KLL:n suunnistuskilpailut järjestetään Seinäjoella. Kilpailualueena on Jouppilanvuori ja se on harjoittelukiellossa jo nyt. Liikkuminen harjoituskieltoalueella on kartan kanssa kiellettyä, mikäli aikoo osallistua vuoden 2022 koululiikuntaliiton suunnistuskilpailuihin kilpailijana tai huoltajana. Lisätietoja https://www.rastijussit.fi/kll-suunnistusmestaruuskilpailut-26-27-8-2022/

Jos haluat mukaan vuoden 2022 KLL-suunnistuskilpailuun Akaan, Lempäälän tai Vesilahden joukkueisiin, kannattaa olla yhteydessä Tarpian Suuntaan hyvissä ajoin jo kesällä. 

Yksilökisa perjantaina 8.10.2021

Viestikilpailu lauantaina 9.10.2021