Torstairastikausi 2021 avautuu omatoimisuunnistuksilla

24.4.2021

Tarpian Suunnan ja Pirkkalan Hiihtäjien kevään ensimmäiset omatoimirastit ovat Lempäälässä Isonkivenmaalla 22.4.-5.5.2021. Metsässä ei ole oikeita rastilippuja vaan laminoidut rastimerkit. Jos huomaat rasteissa puutteita, olethan yhteydessä tarpian.suunta@gmail.com.

Isonkivenmaalla ratavaihtoehtoina ovat 2, 3, 4 ja 6 km. Navigointiosoite lähtöpaikalle on Papintie 1, Lempäälä. Paperikartan voi hankkia Lempäälän keskustasta Sportia Matilta. Digitaalisessa muodossa kartan voi ostaa Suomen Suunnistusliiton ylläpitämästä www.Rastilippu.fi -palvelusta tai TarpSun omasta verkkokaupasta https://kartat.hankintakanava.fi/. Kartan hinta on 7 euroa.

Olemme ottaneet omassa verkkokaupassamme käyttöön @klarna.fi joustavat maksutavat. Nyt on siis tarjolla enemmän maksutapoja kuin viime vuonna. Jos huomaat verkkokaupan toiminnassa korjattavaa, laitathan siitäkin meille palautetta! Olemme testanneet verkkokaupan toimintaa, mutta koskaan ei tiedä, että toimiiko kaikki niin kuin pitäisi.

Akaan ensimmäiset omatoimisuunnistukset ovat 29.4.-12.5.2021 Nahkialanvuorella. Akaan omatoimirastien paperikarttojen myynnistä olemme sopineet Jamati-Osa Oy:n kanssa.

Lisätietoja Torstairasteista & omatoimisuunnistuksesta https://tarpsu.sporttisaitti.com/torstairastit-kiintorastit/