Viikkokiintorasteja tarjolla Torstairastien tilalla

12.4.2020

COVID-19:n aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi perinteisiä Torstairtasteja ei päästä aloittamaan vielä hetkeen. Omatoimiharjoittelu on kuitenkin sallittua, joten iltarastien tilalla on viikkokiintorasteja. Tapahtumat on listattu TarpSun Torstairastisivulla ja SSL:n Rastilippu-palvelussa. Hitaimmatkin hämäläiset ehtivät näille rasteille, kun tapahtuma ei ole siduttu vain yhteen iltaan! Nimestään huolimatta rastit ovat metsässä kaksi viikkoa ja ensimmäiset Hakkarin rastit ovat itse asiassa metsässä kolme viikkoa (viikot 15-17). Hakkarin jälkeen viikkokiintorasteja pääsee etsimään Akaan puolella Kuusikankaalla viikoilla 16-17. 

Rastipisteillä ei ole virallisia rastilippuja eikä Emit-leimasimia, vain laminoidut rastikoodilaput. Perinteisen suunnistuksen ohella viikkokiintorasteilla on tarjolla myös UsynligO-ratoja.  

Poikkeustilanteesta johtuen Tarpian Suunnan jäsenet (jäsenmaksun vuodelle 2020 suorittaneet) voivat ladata ilmaiseksi viikkokiintorastien kartat  TarpSun verkkokaupasta koodilla, joka on toimitettu sähköpostilla maanantaina 13.4.2020.  Muille asiakkaille käytössä on PayPal-maksu, jonka käyttö on nopeaa ja vaivatonta luottokortilla, vaikka etukäteen ei olisikaan PayPal-tiliä.

Paperikarttoja on myynnissä  Sportia Matilla Lempäälässä ja Jamati-Osassa Toijalassa. Karttojen hinta on 5 eur. HUOM. Sportia Matilla maksuvälineenä käy myös SmartumPay. Suorita maksutapahtuma ja näytä kuitti myyjälle!