TarpS 2012

Vanhat tapahtumat 2012

Kilpailutuloksia

MM-kultaa ja hopeaa hiihtosuunnistuksessa

Ukrainassa käydyissä hiihtosuunnistuksen MM-kisoissa Olli Savikko saavutti kultaa H45-sarjassa ja Antti Virtanen otti hopeaa H40-sarjassa. Mitalit jaettiin kahden kisan yhteistulosten perusteella. Olli otti ensimmäisen osakilpailuvoiton reilulla erolla pahimpiin kilpakumppaneihin nähden joka antoi hyvät lähtökohdat seuraavan päivän kisaan. Toisen osakilpailun kolmas sija varmisti Ollille MM-kullan. Katso lisää tuloksia ja riuskan kokoista suppaa kisasivuilta.

Luumäen Rastin hiihtosuunnistuksen SM-pitkältä ja viestistä kultaa

Antti Virtaselle kultaa H40-sarjassa, Olli Savikko pronssia H45-sarjassa ja Jari Maunuksela pronssia H50-sarjassa. Mitalikolmikko otti sunnuntaina tavoitteen mukaisen kultamitalin H40-sarjan viestissä. Katso lisää LuuRa:n sivuilta.

Onnittelut tehotiimille !!!

Keski- ja pitkänmatkan AM-hiihtosuunnistuskisat

Hakan järjestämien Veikko Hakulisen kansallisten hiihtorastien yhteydessä käytyjen AM-kisojen tuloksena saatiin TarpSulle 12 mitalia ja muitakin mukavia suorituksia. Tarpian kovimmat kisatykit hoitivat homman kotiin, mutta erityismaininta täytyy antaa nuorille, joiden määrä edellisvuoden Hisuista kasvoi 150 prosentilla ja hyvää jälkeä syntyi.

Tarkempia AM-tuloksia löydät HaKan kisasivuilta. Löydät lauantain reittihärvelistä myös puheenjohtajan pörräilyt (H40).

Hiihtosuunnistuksen SM-sprint ja parisprint 28.-29.1.2012, Imatra

Antti Virtaselle Hopeaa SM-sprintissä sarjassa H40.Antti jäi vain 7. sekuntia kultamitalista. Olli Savikko H45-sarjassa sijoittui seitsemänneksi. Parivaljakko Virtanen Savikko otti sunnuntain parisprintissä SM-pronssia.

Onnittelut Antille ja Ollille!!!

Veikkojen majalla HiSuiltiin pikkupakkasessa

Lasten ja aloittelijoiden HiSu-harjoitus pidettiin 29.1. Kylmäkosken Veikkojen majalla.
Teoriaosuuden jälkeen maastoon lähti 12 reipasta suunnistajaa. Ensimmäisestä HiSu-harjoituksesta innostuneita saatetaan nähdä kauden kisoissakin.

24h-hiihto Lempäälän Hakkarissa 27.-28.1.2012 klo 18-18.00

Tarpialaiset hiihtivät 2,3 km lenkin 121 kertaa vuorokauden aikana, eli 278km ja sijoitus oli 10. Joukkueita oli mukana yhteensä 25.

Tapahtuman nettisivut

Hiihtourakoinnista vastasivat:

Tarmo Kokko,Jari Maunuksela, Harri Koski, Terhi Virevesi-Risku, Vesa Ijäs, Esa Toivonen, Sari Oksa, Arto Hokkanen, Lauri Tolkki, Kuoppala Aimo, Jari Välimaa, Kirsi Välimaa, Miikka Hartus, Valtteri Kaukoranta, Tuija Haavisto, Antti-Jussi Oksa, Tessa Salmia, Elli Kuoppala, Tuuli Salmia, Helmi Kokko ja Mimmu Kokko

Kiitokset hiihtäjille !!!

Valio-Jukola 2012

Jukolan viestiin ja Venloihin haetaan suunnistajia. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan viestiin, ota yhteyttä Vesaan sähköpostilla vesa.ijas (at) saunalahti.fi tai puh. 040 548 2322

Valio-Jukola-uutisia

IRMAan kirjautuminen

Kaikki sisäänkirjautujat

-Käyttäjätunnus on lisenssinumero. Salasana on henkilötunnuksen loppuosan 4 viimeistä merkkiä, niillä joilla se on talletettu vanhaan järjestelmään. HUOM! Henkilötunnuksen loppuosassa mahdollisesti oleva kirjain on kirjoitettava isolla (esim. 123A). Niillä, joilla sitä ei ole tiedossa, mutta syntymäaika on vanhassa järjestelmässä, salasana on syntymäaika muodossa ppkkvv. Jos salasanaksi ei kelpaa kumpikaan mainituista, katso kohtaa ”Puuttuva salasana”.

- HUOM! Älä rekisteröi itseäsi uutena käyttäjänä, jos sinulla on jo lisenssinumero (se voi hyvin olla vaikket lisenssiä olisi maksanutkaan). Voit tarkistaa lisenssinumerosi IRMAn kirjautumiskohdassa painamalla Tarkista lisenssinumero. Rekisteröi itse uudelleen vain, jos sinulla ei ole ollenkaan lisenssinumeroa (lisäohjeita alla kohta "kokonaan puuttuva / uusi henkilö")

Lisäinfoa löytyy:
IRMAn aloitusohjeet.
Lisää IRMA-ohjeita voit lukea SSL:n sivuilta.

Uusi ilmoittautumisjärjestelmä IRMA otettu käyttöön.

TarpSukin on siirtynyt käyttämään uutta IRMA-järjestelmää. Tämä tarkoittaa myös sitä, että verkkovihkon kautta ei enää kilpailuihin ilmoittautumisia tehdä.
Myös lisenssin lunastus tehdään IRMAn kautta. Vuoden 2012 lisenssin voi lunastaa IRMAn kautta 1.1.2012 lähtien.

Mika Ilomäestä SSL:n toimitusjohtaja

Tarpian Suunnan kasvatti Mika Ilomäki on valittu Mika Kulmalan tilalle Suunnistusliiton uudeksi toimitusjohtajaksi. Mika Ilomäki on toiminut neljä viime vuotta Urheiluopisto Kisakeskuksen toimitusjohtajana. Tarpian nykyjunioreille Mika tuli tutuksi Leimaus 2011 päällikkönä.