Kisaennakot ja kuvia

Kisaennakot

 

28.07.2014

Rastit ja siimari on viety tänään maastoon, jolloin huomasimme muutaman ampiaspesän, jotka eristetään kielletyn alueen nauhalla. Huomenna viimeistellään kisakeskus ja sitten kaikki on valmiina HOV viestiin. Sääennusteet ovat luvanneet lämmintä ja mahdollisesti ukkoskuuroja, joskin sateen todennäköisyys on pieni.

Tervetuloa !

 

19.07.2014

Kartan mittakaavaan teimme viime hetken muutoksen. Kaikkien karttojen uusi mittakaava on 1:7500. Mittakaavan muutoksella halusimme selkeyttää kartan lukua, koska kilpailualue on varsin pieni ja alueella on runsaasti rasteja, osa varsin lähellä toisiaan. Pidemmillä radoilla kuljetaan myös varsin läheltä aikaisempia rasteja ja ristiratoja on myös näillä osuuksilla.

Alustavat kilpailuohjeet julkaistaan viikonlopun aikana ja ratamestarin lausunto alkuviikosta.

Ilmoittautuminen Irman kautta on lähtenyt käyntiin. Mikäli joukkueesta puuttuu suunnistaja tai olisi tarjolla suunnistaja, joka ei mahdu omaan joukkueeseen, niin katso apuja ja ohjeita suunnistajapankista.

 

06.06.2014

Hämeen Oravapolkuviesti HOV suunnistetaan Akaan Toijalassa Nahkialanvuoren maastossa tiistaina 29.7. Kisakeskuksena toimii kuntoradan pysäköintialue.

Viestin järjestelyt ovat lähteneet hienosti käyntiin. Kokon Tarmo on päivittänyt Nahkialanvuoren suunnistuskartan. Kaikki rastipisteet ovat merkittynä maastoon valvojan hyväksyntää odottaen. Rastipukkien tekoa maastossa riittää vielä joksikin aikaa. Kisakeskusta on suunniteltu ja on toteutusta vaille valmis.

Maasto tarjoaa hyvät edellytykset nuorisoviestille. Nahkialanvuorella sijaitsee kuntorata ja luontopolkuja sekä muita isompia ja pienempiä polkuja, myös peuranpolkuja, joita kaikkia ei kartassa ole kuvattu. Maasto on nopeakulkuista ja näkyväisyys on hyvä, joskin peitteisempiäkin paikkoja alueelta löytyy. Kaikilla osuuksilla on tehtävä omia reitinvalintoja ja otettava tarkasti rastipisteet, sillä metsässä on paljon rasteja varsin lähellä toisiaan. Ankkuriosuuden suunnistajat käyvät myös kisakeskuksen tuntumassa yleisörastilla.

Tervetuloa nauttimaan nuorisoviestin kiihkeästä tunnelmasta - ilmoita joukkueesi Irman kautta.

 

Kuvia maastosta