Hämeen Kompassi-cupin 4. osakilpailu Vesilahdessa

23.8.2023

Tarpian Suunta järjestää Hämeen Kompassi-cupin osakilpailun Vesilahdessa tiistai-iltana 29.8.2023. Kisaan on tulossa noin 100 kilpailijaa, joten Vesilahden kylänraitilla on hiukan normaalia vilkkaampaa.

Kilpailukeskus on Vesilahden yhtenäiskoulun pihassa ja radat kiertelevät lähialueen ympäristössä. Alueella on liikenteenohjaajia ja maastovalvojia mahdollistamassa kilpailun toteutusta, mutta toivomme autoilijoilta erityistä varovaisuutta tiistai-iltana klo17-20.

Kulta-, hopea- ja pronssikompassisarjoihin osallistuminen edellyttää, että suunnistajalla on kilpailulisenssi. Kilpasarjoihin ilmoittaudutaan IRMA-palvelun kautta viimeistään 24.8.2023. ForFun -radalle osallistuminen ei edellytä lisenssiä ja ilmoittautua voi myös paikan päällä.

Lisätietoja tapahtumasta kilpailusivustolla Hämeen Kompassi-cup 4 2023

Mitä Kompassi-tapahtumat ovat:
Kompassi-tapahtumat ovat lasten matalan kynnyksen suunnistustapahtumia, jotka tarjoavat mukavia mahdollisuuksia suunnistaa erilaisissa maastoissa, kisailla ja saada kavereita. Olennaista on helpot radat ja turvalliset ympäristöt sekä innostavan tapahtuman elementit.